Stat Counter

Monday, March 10, 2014

Wedding Nyna n Hairy : kwan uitm



Berkisar kepada tajuk dan gambar di atas,, hehehe

Last saturday was my friend during uitm getting marrie. Dah lama gile tak jumpa. Since habis study dulu.

Ok,janji punya janji dengan nad (wanita mengandung tapi maseh lagi pakai kurung moden even dah 7 bulan pregnent..) saya gerak dari puchong besama en.armand(lelaki penjenayah pencuri hati) dan kami sesat. Ok fine sangat tak cool. Sampai kat umah pengantin pun pengantin dah siap besanding.

"Eh cantik pulak si nina neh" hati kecilku berkata. Nice pelamin,simple tp cantik. Mekap pun cntik. Di mekap oleh our friend sendiri.
*boleh b0ok dah neh


Lepas dah makan2 semua,turn to snap photo la kan? Of cos sawan kamera. Hehe. Dan terhasil lah gambr di atas. Then sy rushing ada lagi next project.

MY OWN WEDDING PROJECT


Lpas salam cium pipi bagai,keberangkatan pulang la kami.

Bye

Buat nyna n hairy slmt pengantin bru. H0pe bhagia til jannah

posted from Bloggeroid

Sunday, March 9, 2014

B2B : D.I.Y #1 kad kawin atau invitation card

Taraa
tibe2 rajin nak buat invitation card sendiri.

Well,i tak pandai nak guna photoshop bagai. So,i guna microsoft publisher je

Dan inilah hasilnya



Nak tutorial? Maaf,i tak buat sebab super malas. Kenapa nak d.i.y sendiri????

Sebab kunun nak lain dri lain la. And nak jimat. Biasalah,i pengantin budget. Kena la bjimat.

Nak taip lg tapi ngantok.

Nite.

P/s: nty akn update other d.i.y

posted from Bloggeroid

Parenting : Cara Rawat Sakit Anak Secara Alami (Natural Remedies)

Salam Jumaat penghulu hari. As a mother aku memang nak yang terbaik untuk anak aku. Semua ibu macam tu kan? Apa yang terbaik untuk dia,...