Stat Counter

Thursday, June 22, 2017

Hari Raya : Balik Kampung

Salam guys,

Dah nak raya kan? Semua pasti nak balik kampung. time ni la laki bini nak gaduh kan? Ye la masing masing nak raya dngan family .

Macam aku, aku dan suami memang asal Kelantan dan daerah yang sama. Kampung je lain lain. Heheh. TAPI!!!!! Haa. nampak tak tapi tu aku bagi CAPSLOCK. Heheh. Walaupun dari daerah yang sama, kami masih jugak amalkan SISTEM GILIRAN. Ye la, kasi chance masing masing nak beraya dengan mak ayah kan? Masing masing nak imbau kenangan zama kecik kecik dulu. :)

Last year turn aku rumah mak aku on pagi raya. So this year turn umah laki aku. Bagi aku NO BIG DEAL sebab dah suami isteri of course la kena GIVE AND TAKE la. jangan besarkan isu remeh temeh ni.

So last word, SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.

HATI HATI DI JALAN RAYA :)

No comments:

Parenting : Cara Rawat Sakit Anak Secara Alami (Natural Remedies)

Salam Jumaat penghulu hari. As a mother aku memang nak yang terbaik untuk anak aku. Semua ibu macam tu kan? Apa yang terbaik untuk dia,...